Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Silva, Leandro Moreira"'
Autor:
Silva, Leandro Moreira
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVUniversidade Federal de ViçosaUFV.
Submitted by Reginaldo Soares de Freitas (reginaldo.freitas@ufv.br) on 2017-03-16T17:36:44Z No. of bitstreams: 1 texto completo.pdf: 949095 bytes, checksum: b7fe5d660faf5892d7f8f61f057723eb (MD5)
Made available in DSpace on 2017-03-16T17:36:44Z
Made available in DSpace on 2017-03-16T17:36:44Z
Externí odkaz:
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/9804
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Barros Correia, Filipe Lopes, dos Santos Júnior, José Araújo, Vieira, José Wilson, dos Santos Amaral, Romilton, Brayner Cavalcante Freire Bezerra, Mariana, Herrero Fernández, Zahily, Santos, Josineide Marques do Nascimento, dos Santos, Yasmin Marques, Barbosa da Silva, Keyth Roslyn, da Silva, Leandro Moreira
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Mar2023, Vol. 40 Issue 3, p404-414, 11p, 7 Charts, 4 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Leandro Moreira
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Foram realizados três estudos para avaliar a utilização de óleo degomado de soja (ODS) e de um Blend composto de óleo ácido de soja - OAS, combinado com lecitina-LEC e glicerol-GLI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1ea5f46367df725b8197841416431f0a
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/9804
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/9804
Autor:
Silva, Leandro Moreira, Geraldo, Adriano, Vieira Filho, Javer Alves, Machado, Luiz Carlos, Brito, Jerônimo Ávito Gonçalves de, Bertechini, Antonio Gilberto
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Animal Sciences; Vol 34 No 3 (2012); 253-258
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 34 n. 3 (2012); 253-258
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 34 n. 3 (2012); 253-258
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The aim of this study was to evaluate the effect of the combination of carbohydrases and phytase in diets of laying hens. A total of 300 Isa Brown hens at 26 weeks were submitted to the following treatments: Positive Control: without enzyme and nutri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::774eec802cb5aaa02a7e0f21ff433f4d
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/12735
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/12735