Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Silva, J. T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reynolds, C., Da Silva, J. T., Garzillo, J. M. F., Frankowska, A., Kluczkovski, A., Rose, D., Takacs, B., de Quadros, V. P., Holmes, B. A., Schmidt Rivera, X., Bridle, S.
Publikováno v:
7th Annual Agriculture, Nutrition and Health (ANH) Academy Week
Introduction\ud FoodEx2 consists of a vocabulary of foods with assigned codes, allowing the classification and description of foods reported in different types of data (food consumption, composition, or production method) [1]. At least 56 food consum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::0d978b82007c56df09677c27cf1bca4b
Autor:
Reynolds, C., Kluczkovski, A., Frankowska, A., Da Silva, J. T., Levy, R., Rauber, F., Schmidt Rivera, X., Bridle, S. L.
Publikováno v:
Creative Tastebuds Symposium 2020
Cooking practices play a pivotal role in a healthy diet and lifestyle. Cooking is intertwined with dietary choices. To achieve a sustainable food system, we need to change how we cook and prepare food, along with the time we use to prepare and cook f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8f2ef9bc1f8c4e92b87d3395b387c1b3
https://openaccess.city.ac.uk/id/eprint/25517/1/s14_Reynolds.pdf
https://openaccess.city.ac.uk/id/eprint/25517/1/s14_Reynolds.pdf
Autor:
Kluczkovski, A., Lait, R., Baird, L., Menezes, C. A., Cruz, B., Cerqueira, B., Lago, R., Vianna, N., Reynolds, C., Schmidt Rivera, X., Martins, C., Frankowska, A., Silva, J. T., Bridle, S. L.
Publikováno v:
The 8th World Sustainability Forum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d50abcc62d596ec43276364933ff7f16
Autor:
SILVA, J. T. e
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A problemática da questão ambiental que pode ser observada a cada dia com maior intensidade, coloca em xeque a sociedade e seus hábitos tradicionais de produção.À medida que aumenta a conscientização da população a respeito da adoção de a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::fb0da7908bedb00a379b055375002aec
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1129808
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1129808
Autor:
SILVA, J. T. E, CRIBB, A. Y.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2021-02-02T01:06:05Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Construcao-e-validacao-de-uma-cartilha-como-tecnologia-educacional.pdf: 28014525 bytes, checksum: 7d656c5331d536f5719bd5bf5e7bb787 (MD5) Previous issue date: 2020
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7b59e23ad979906c5c7d74a946b2813d
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1129701
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1129701
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, E. R., Abreu, F. S. S., Gabriel, A. M. A., Marques, O. F. C., Silva, J. T., Neves, N. F., Durães, H. F., Gandra, E. R. S., Gandra, J. R.
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Animal Science; Mar2022, Vol. 12 Issue 1, p87-95, 9p