Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Silva, Hugo L. A."'
Autor:
Pinto, Letícia de Paula F.1 leticiadepaulauff@gmail.com, Silva, Hugo L. A.1, Kuriya, Shigeno P.2, Maçaira, Paula M.3, Cyrino Oliveira, Fernando L.3, Cruz, Adriano G.2, Esmerino, Erick A.1, Freitas, Mônica Q.1
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Jun2018, Vol. 33 Issue 3, p1-1. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balthazar, Celso F., Silva, Hugo L. A., Esmerino, Erick A., Rocha, Ramon S., Moraes, Jeremias, Carmo, Mariana A. V., Azevedo, Luciana, Camps, Ihosvany, Abud, Yuri K. D., Sant'Anna, Celso, Franco, Robson M., Freitas, Monica Q., Silva, Marcia C., Raices, Renata S. L., Escher, Graziela B., Granato, Daniel, Ranadheera, C. Senaka, Nazzaro, Filomena, Cruz, Adriano G.
Publikováno v:
Food chemistry 252 (2018): 397–397. doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.186
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
The effect of the Lactobacillus casei 01 and inulin addition on sheep milk ice cream during storage (- 18 C, 150 days) was investigated. Control, probiotic and synbiotic ice cream (10% w/w sheep milk cream; 10% w/w sheep milk cream, L. casei 01, 6 lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9962934c9cacb6c669d63f54bd9e83f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.