Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Silva, Fernanda Lopes"'
Autor:
Silva, Fernanda Lopes
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVUniversidade Federal de ViçosaUFV.
Submitted by Marco Antônio de Ramos Chagas (mchagas@ufv.br) on 2015-12-07T14:01:39Z No. of bitstreams: 1 texto completo.pdf: 763801 bytes, checksum: 25a52b6d6830299e1bceaed6425712ed (MD5)
Made available in DSpace on 2015-12-07T14:01:39Z (GMT).
Made available in DSpace on 2015-12-07T14:01:39Z (GMT).
Externí odkaz:
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/6908
Autor:
da Silva, Fernanda Lopes1 (AUTHOR), Pinto, Vinicius Rodrigues Arruda1 (AUTHOR), de Souza, Louise Bergamin Athayde1 (AUTHOR), Stephani, Rodrigo2 (AUTHOR), Perrone, Ítalo Tuler3 (AUTHOR), de Carvalho, Antônio Fernandes1 (AUTHOR) antoniofernandes@ufv.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-8. 8p.
Autor:
Perrone, Ana Carolina Amaral de São José, Barbosa, Thaís Rodrigues, da Silva, Fernanda Lopes, Perrone, Ítalo Tuler, de Carvalho, Antônio Fernandes, Stephani, Rodrigo, dos Santos, Kelli Borges, Atalla, Ângelo, Hallack Neto, Abrahão Elias
Publikováno v:
In Nutrition May 2017 37:1-6
Autor:
da Silva, Fernanda Lopes, Nabut, Naja
Publikováno v:
Brazilian Journal of Health Review; Vol. 5 No. 6 (2022); 24519-24527
Brazilian Journal of Health Review; v. 5 n. 6 (2022); 24519-24527
Brazilian Journal of Health Review
Federação das Indústrias do Estado do Paraná (FIEP)
instacron:BJRH
Brazilian Journal of Health Review; v. 5 n. 6 (2022); 24519-24527
Brazilian Journal of Health Review
Federação das Indústrias do Estado do Paraná (FIEP)
instacron:BJRH
Denominam-se fístulas biliares quando há comunicação entre qualquer segmento da árvore biliar e órgãos do abdome. Fístula entero biliar é uma das complicações da colecistite e é considerada uma patologia rara, ocorrendo em aproximadamente
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Fernanda Lopes da, Ferreira, Hiani Aparecida Lima, Souza, Alisson Borges de, Almeida, Débora de Freitas, Stephani, Rodrigo, Pirozi, Monica Ribeiro, Carvalho, Antônio Fernandes de, Perrone, Ítalo Tuler
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 2:417-423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Fernanda Lopes da, Oliveira, Mariana Braga de, Mauricio, Érica Felipe, Gomes, Elisângela Ramieres, Perrone, Ítalo Tuler, Carvalho, Antônio Fernandes de, Stephani, Rodrigo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 1; e7011124438
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e7011124438
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e7011124438
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e7011124438
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e7011124438
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The milk coagulation process can occur mainly in two ways: acidic or enzymatic coagulation, the characteristic of the gel obtained being dependent on the type of coagulation, the type of processing applied and the composition of the initial milk. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::fe0dcc288c22b124c3d3d201bac1881d
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/24438
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/24438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.