Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Silva, Edvan Costa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Edvan Costa da
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Submitted by Helena Bejio (helena.bejio@unioeste.br) on 2022-02-09T23:39:13Z No. of bitstreams: 2 Edvan_Silva_2021.pdf: 1264033 bytes, checksum: 953dcfe0f5dea7d6763e934acb466b56 (MD5) license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::15356a4b3a3662ada362ce5fe08e13de
http://tede.unioeste.br/handle/tede/5788
http://tede.unioeste.br/handle/tede/5788
Autor:
da Silva, Edvan Costa1 edvan_costa@outlook.com, Andreon Viçosi, Karen1 karen_vicosi@hotmail.com, de Oliveira, Luís Augusto Batista1 luisaugusto-1993@hotmail.com, dos Santos Galvão, Carolina1 carolgallvao@hotmail.com, de Faria Ferreira, Natália Cássia1 natcassiadefaria@gmail.com
Publikováno v:
Brazilian Journal of Agricultural Sciences / Revista Brasileira de Ciências Agrárias. 2019, Vol. 14 Issue 1, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Edvan Costa da, Villa, Fabiola, Silva, Daniel Fernandes da, Possenti, Jean Carlo, Silva, Luciana Sabini da, Ritter, Giovana
Publikováno v:
REVISTA CAATINGA; Vol. 34 No. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga; v. 34 n. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
Revista Caatinga; v. 34 n. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
The germination process of the Annona sylvatica A.St.-Hil becomes difficult because the seeds have physical and physiological numbness. Although, the objective was to evaluate the effect the gibberellic acid can have in overcoming this physiological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::feb71b85c8e732db182f54fb846c8cca
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/10052
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/10052
Autor:
Portarena Silvia, Traini Chiara, Silva Edvan Costa, Silva Giordana Menegazzo, Daniel Fernandes da Silva, Daniela Farinelli, Pollegioni Paola, Villa Fabiola, Veiga Joice Ferreira
Acerola fruit is one of the richest natural sources of ascorbic acid ever known. As a consequence, acerola fruit and its products are demanded worldwide for the production of health supplements and for the development of functional products. Acerola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86f8e53b420621162456dd53e7b1e9a1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-438729/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-438729/v1
Autor:
da Silva, Edvan Costa1 edvan_costa@outlook.com, Andreon Viçosi, Karen1 karen_vicosi@hotmail.com, de Oliveira, Luís Augusto Batista1 luisaugusto-1993@hotmail.com, dos Santos Galvão, Carolina1 carolgallvao@hotmail.com
Publikováno v:
Scientia Agraria Paranaensis. 2018, Vol. 17 Issue 3, p374-377. 5p.
Autor:
da Silva, Edvan Costa1 edvan_costa@outlook.com, Santos Galvão, Carolina dos1, Miranda, Rafael de Almeida2, Portal, Ruanny Karen Vidal Pantoja3, Nei Peixoto, Nei4 nei-peixoto@hotmail.com
Publikováno v:
Scientia Agraria Paranaensis. 2018, Vol. 17 Issue 3, p385-388. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Natália Cássia de Faria, Duarte, Jéssica Rodrigues de Mello, Oliveira, Luís Augusto Batista de, Silva, Edvan Costa da, Carvalho, Igor Amâncio de
Publikováno v:
Biodiversidade; v. 18, n. 3 (2019): REVISTA BIODIVERSIDADE
O presente trabalho teve por objetivo correlacionar aspectos florestais com a importância da presença de vegetação para contenção de erosão, manutenção dos recursos hídricos e na conservação e manejo de solo e água. Atualmente, diante a