Zobrazeno 1 - 10
of 299
pro vyhledávání: '"Silva, Cristina L. M."'
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3564, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1150, 22p
According to consumers' newest preferences, the juice segment is expanding in the market, especially using novel high technologies for processing. Ultrasound is an up-and-coming technology increasingly being applied in the food field since it can min
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::7848899dc3d1ccdd1d1142fba45e009a
https://hdl.handle.net/10400.14/41487
https://hdl.handle.net/10400.14/41487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Before the COVID-19 pandemic, several technological tools were already being used in the educational environment of the food area. Digital technologies occurred in a more dynamic way in the research sector, while in the teaching-learning system, it h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::5652d6f2e99de7784a9d87eddd6629ea
https://hdl.handle.net/10400.14/39861
https://hdl.handle.net/10400.14/39861
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kubo, Mirian T. K., Baicu, Adina, Erdogdu, Ferruh, Poças, Maria Fátima, Silva, Cristina L. M., Simpson, Ricardo, Vitali, Alfredo A., Augusto, Pedro E. D.
Publikováno v:
Food Reviews International; 2023, Vol. 39 Issue 6, p3344-3369, 26p, 3 Charts, 5 Graphs