Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Silva, C L M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, C. L. M.1,2, Tamura, E. K.1, Macedo, S. M. D.3, Cecon, E.1, Bueno-Alves, L.1, Farsky, S. H. P.3, Ferreira, Z. S.1, Markus, R. P.1 rpmarkus@usp.br
Publikováno v:
British Journal of Pharmacology. May2007, Vol. 151 Issue 2, p195-205. 11p. 5 Graphs.
Publikováno v:
NPJ Science of Food; 2/13/2024, Vol. 8 Issue 1, p1-1, 1p
Autor:
Martins, R. C., Silva, C. L. M.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Three different accelerated life tests (ALT) were designed by computer simulation to investigate their practical applicability to quantify kinetics of quality loss in frozen stored foods. Heat transfer and quality degradation inside a green bean were
Fresh fruits and vegetables – An overview on applied methodologies to improve its quality and safety
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The consumers' demand for fresh fruits and vegetables has increased in recent years. These foods may be consumed raw or minimally processed, and therefore can be a vehicle of several pathogens. The microorganisms most frequently linked to produce-rel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::45125534c988614bf64124fe8e19c212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.