Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Silva, Andressa Alvarenga"'
Autor:
Gonzaga, Driene Gomes, Pereira, Rafaela Corrêa, Silva, Andressa Alvarenga, Borges, Soraia Vilela, Carneiro, João de Deus Souza, de Sousa, Raimundo Vicente, de Angelis-Pereira, Michel Cardoso
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2018, Vol. 48, Issue 1, pp. 177-190.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-04-2017-0061
Autor:
Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta, Souza, Vanessa Rios de, Silva, Andressa Alvarenga, Queiroz, Fabiana, Borges, Soraia Vilela, Pinheiro, Ana Carla Marques, Carneiro, João de Deus Souza
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture
Repositório Institucional da UFLA
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Repositório Institucional da UFLA
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Response surface methodology was used to determine the influence of gelling agents and their concentrations on the sensory characteristics and texture of functional sugar-free guava preserves. The gelling agents used were locust bean gum (0.16% to 1.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bee8d1403e2a8b802c23166dd441b5e4
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/39518
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/39518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.