Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Silou Thomas"'
Autor:
Silou Thomas, Moussounda-Moukouari Raucy, Bikanga Raphaël, Pamba-Boundena Hugues, Moussoungou Tanguy, Mampouya David, Chalchat Jean Claude
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 5, p D504 (2017)
The red palm oil consumed in the Congo basin come essentially from small-scale production from the dura or tenera varieties (the latter being a hybrid of dura and pisifera). These three varieties are endemic to the Congo basin. The tenera variety is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4231d7b490c14e2bab36e5857e8fc0d6
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 15, Iss 3, Pp 213-218 (2008)
Two triacylglycerol quantitative analysis methods, needing none standard, using liquid chromatography coupled with light scattering detection, as well as fatty acid methyl esters quantitative analysis using capillary gas chromatography were led. In a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbee20dc26644ff3a9ac4f0d5844eb51
Autor:
Silou Thomas
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 21, Iss 2, p D209 (2014)
Cent trente échantillons d’huiles et graisses extraites de 77 espèces oléagineuses du Bassin du Congo, appartenant à 35 familles botaniques, font l’objet de cette revue. Les familles Annonaceae, Burseraceae, Cucurbitaceae, Irvingiaceae, Mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41c76a53f3de49a48e11ab7aefa02cd6
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(2):392-400
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 65(2):219-223
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 9:769-774
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology
Advance Journal of Food Science and Technology, 2016, 12 (12), pp.709-718. ⟨10.19026/ajfst.12.3333⟩
Advance Journal of Food Science and Technology, 2016, 12 (12), pp.709-718. ⟨10.19026/ajfst.12.3333⟩
International audience; The aim of the present work is to study the seasonal variation of the chemical profile of the essential oil extracted from Elionurushensii and to evaluate its antioxidant activity. Elionurushensii is usually used by local peop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c67fc8b7b97c422578ecd02d376fcc7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02542320
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02542320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.