Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Siliha, Hassan"'
Publikováno v:
In Extraction Processes in the Food Industry 2024:197-245
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abid, Muhammad, Adeyeye, Samuel Ayofemi Olalekan, Ahari, Hamed, Akhavan-Mahdavi, Sahar, Ameer, Kashif, Amin, Quraazah A., Anvar, Seyed Amirali, Arbal, Abhilash Vasudeorao, Babu, Ayenampudi Surendra, Baite, Thangsei Nengneilhing, Barão, Carlos Eduardo, Beik, Sara Allahyari, Bhokarikar, Sanika, da Silva, Camila, Farid, Eman, Feyissa, Aberham Hailu, Ghandour, Atef, Gurumoorthi, P., Hashemi-Moghaddam, Hamid, Jabeen, Abida, Jha, Piyush Kumar, Kaarunya, A., Kapoor, Ashish, Karacabey, Erkan, Khan, Faima Atta, Khan, Muhmmad Asif, Kim, Young-Min, Küçüköner, Erdoğan, Le-Bail, Alain, Madrona, Grasiele Scaramal, Mahdi Jafari, Seid, Mahmood, Shahid, Mandal, Bishnupada, Manzoor, Bushra, Mathews, Abin, Moradi, Sima, Mounir, Sabah, Mueen-ud-Din, Ghulam, Murtaza, Mian Anjum, Nasir, Muhammad Adnan, Nayeem, Mariya, Özçelik, Ayşe, Pimentel, Tatiana Colombo, Poojitha, P., Purkait, Mihir Kumar, Rafiq, Aasima, Ragab, Mohamed, Rawson, Ashish, Rosset, Michele, Siliha, Hassan, Sridhar, Adithya, Sunooj, K.V., Tanaka, Marcia Regina Rodrigues, Turgut, Sebahattin Serhat, Vaishampayan, Vijay
Publikováno v:
In Extraction Processes in the Food Industry 2024:xi-xiv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2011 129(4):1778-1782
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rabie, Mohamed1, Simon-Sarkadi, Livia1 sarkadi@mail.bme.hu, Siliha, Hassan2, El-seedy, Soher2, El Badawy, Ahmed-Adel2
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2009, Vol. 115 Issue 2, p635-638. 4p.