Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Silencio Barrita, J. L."'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, Pp e148-e148 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 3 (2016); e148
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 3 (2016); e148
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, p e148 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 3 (2016); e148
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 3 (2016); e148
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, p e148 (2016)
The content and composition of the fatty acids (FAs) and astaxanthin (AST) in the edible forms of crayfish: the whole animal of Cambarellus (C.) montezumae, and the tail meat (TM) of Procambarus (M.) bouvieri were determined by GC and HPLC. The exosk
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Biruete Guzmán, A., Juárez Hernández, E., Sieiro Ortega, E., Romero Viruegas, R., Silencio Barrita, J. L.
Publikováno v:
Revista Mexicana de Pediatria; may/jun2009, Vol. 76 Issue 3, p136-145, 10p
Autor:
Castro González MI; Departamento de Nutrición Animal, Instituto Nacional de la Nutrición Salvador Zubirán, México., Pérez-Gil Romo F, Carranco Jaúregui ME, Montaño Benavides S, Silencio Barrita JL
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion [Arch Latinoam Nutr] 1999 Dec; Vol. 49 (4), pp. 379-83.