Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Sikora, Jarosław"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sikora, Jarosław Sobczak, Monika Burzyńska, Anna Sikora, Anna Wysocka, Jakub Karawani, Janusz P.
Publikováno v:
Biomedicines; Volume 11; Issue 7; Pages: 1880
Acute appendicitis is an inflammatory process which is one of the most frequent global causes of surgical interventions in children. The goal of the study was to determine whether acute phase proteins, that is, C-reactive protein (CRP), procalcitonin
Autor:
Rosikiewicz, Wojciech1, Sikora, Jarosław2, Skrzypczak, Tomasz2,3, Kubiak, Magdalena R.2, Makałowska, Izabela2 izabel@amu.edu.pl
Publikováno v:
Scientific Reports. 4/26/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Gawkowski Kamil, Sikora Jarosław
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 49, p 00029 (2018)
This article presents selected methods of converting solar energy into electricity: photovoltaic cells (PV), converters which use photon-enhanced thermionic emission (PETE), and near-field enhanced thermionic energy conversion systems (NETEC). PETE a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdbb07856d8241be9ae3596e822ed1f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Physicochemical properties and sensory acceptance of biscuits fortified with Plantago psyllium flour
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture. :758
The aim of this work was to fortified biscuits with psyllium flour obtained from Plantago psyllium seeds and checked how this additive, reach in fibre and mucilage, had the impact on the physical, mechanical and sensory parameters of biscuits. The fo
Autor:
Lichołai, L., Dębska, B., Miąsik, P., Szyszka, J., Krasoń, J., Szalacha, A., Gawkowski, Kamil, Sikora, Jarosław
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 2018, Vol. 50, pN.PAG-N.PAG, 7p
Autor:
JABŁOŃSKI, Sylwester, SIKORA, Jarosław
Publikováno v:
Przegląd Elektrotechniczny; 2018, Vol. 94 Issue 7, p154-156, 3p