Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sikolya, László"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 2, Pp 3-14 (2013)
The effect of freezing rate on the quality of dried Jonagold and Idared was studied. Apple slices underwent various pre-treatments, i.e. freezing in household freezer (freezing rate: 0,5 °C/min), contact plate freezing (2 °C/min) and vacuum-freezin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4d4d589a07a4da095b2cd86512aaef1
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Agriculture and Environment, Vol 5, Iss 1, Pp 56-68 (2013)
The effect of freezing rate on the quality of dried Jonagold and Idared (Malus domestica Borkh.) was studied. Apple slices underwent various pre-treatments, i.e. freezing in household freezer (freezing speed/rate: 0,5◦C/min), contact plate freezing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a190ad7ba9a42e88b246352e2a014dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lengyel, Ecaterina, Sikolya, László
Publikováno v:
Management of Sustainable Development; Jun2015, Vol. 7 Issue 1, p23-28, 6p
Autor:
Lengyel, Ecaterina, Sikolya, László
Publikováno v:
Management of Sustainable Development; Dec2014, Vol. 6 Issue 2, p55-59, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.