Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Sigurgisladottir, S."'
Autor:
Hermannsdottir, R., Johannsdottir, J., Smaradottir, H., Sigurgisladottir, S., Gudmundsdottir, B.K., Bjornsdottir, R.
Publikováno v:
In Fish and Shellfish Immunology 2009 27(5):595-602
Autor:
Thorkelsson, G, Sigurgisladottir, S, Geirsdottir, M, Jóhannsson, R, Guerard, Fabienne, Chabeaud, Aurelie, Bourseau, Patrick, Vandanjon, Laurent, Jaouen, Pascal, Chaplain-derouiniot, M, Fouchereau-peron, Martine, Martinez Alvarez, Oscar, Le Gal, Yves, Ravallec-ple, Rozenn, Picot, Laurent, Berge, Jean-pascal, Delannoy, Charles, Jakobsen, Greta, Johansson, I, Batista, Ireneu
Publikováno v:
Improving seafood products for the consumer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________7::cbfb0188008b8b237a34e0602fa0ee47
https://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/
18 - Mild processing techniques and development of functional marine protein and peptide ingredients
Autor:
Thorkelsson, G., Sigurgisladottir, S., Geirsdottir, M., Jóhannsson, R., Guérard, F., Chabeaud, A., Bourseau, P., Vandanjon, L., Jaouen, P., Chaplain-Derouiniot, M., Fouchereau-Peron, M., Martinez-Alvarez, O., Le Gal, Y., Ravallec-Plé, R., Picot, L., Berge, J.P., Delannoy, C., Jakobsen, G., Johansson, I., Batista, I., Pires, C.
Publikováno v:
In Improving seafood products for the consumer 2008:363-398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.