Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Sifi B"'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss 1, Pp 113-119 (2009)
Agronomical traits associated with salinity-tolerance in common bean (Phaseolus vulgaris L.). Identifying multiple agronomical parameters associated with salinity-tolerance is important for evaluating common bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/380de3885565470695d890b9bb46ceae
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss 4, Pp 537-544 (2009)
Effect of nitrogen fertilization, inoculation with Rhizobium sp. and precipitation on the biomass production and nitrogen content of chickpea. Water availability and soil fertility (especially soil N content) are the major factors affecting chickpea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bc956b24f66401883568f56aa2e4ab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2006 Mar 01. 88(1), 67-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41998282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drevon, J.J *, Abdelly, C, Amarger, N, Aouani, E.A, Aurag, J, Gherbi, H, Jebara, M, Lluch, C, Payre, H, Schump, O, Soussi, M, Sifi, B, Trabelsi, M
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2001 91(2):257-268
Publikováno v:
Journal of Oasis Agriculture and Sustainable Development, Vol 3, Iss 2, Pp 30-45 (2021)
Pea (Pisum sativum L.) is an important leguminous for the agricultural sector. It is a source of biological nitrogen that efficiently contributes to the soil fertility. In Tunisia, low pea production is due to bad nitrogen management, lack of phospho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb34993e724f48a088c4c953457b64e3