Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Siewe, Fabrice Bruno"'
Autor:
Siewe, Fabrice Bruno, Makebe, Calister Wingang, Claudette Bakisu Muala, Wiyeh, Laya, Alphonse, Raymond Nkongho, Ndip, Meliko, Majory O., Kudre, Tanaji G., Bhaskar, N.
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Autor:
Laya, Alphonse, Wangso, Honoré, Camargo, Joyce Moreira, Siewe, Fabrice Bruno, Rashmi, Havalli Bommegowda, Mathew, Nimisha Sarah, Destro, Pedro Henrique, Junior, Geraldo Medeiros, Koubala, Benoît, Bueno, Valquiria
Publikováno v:
Archives of Breast Cancer; Feb2023, Vol. 10 Issue 1, p26-37, 12p
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 56:1966-1977
Effects of the pretreatments namely heating, microwave (MW), and ultrasound (US), followed by the enzymatic hydrolysis using different proteases (flavourzyme, neutrase, and protamex) on the protein recovery, umami taste compound content, and antioxid
Autor:
Tanaji G. Kudre, M.S.B. Cathrine, Siewe Fabrice Bruno, Sandesh S. Karkal, Franck Junior Anta Akouan Ekorong
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 85:10-22
Background Seafood is one of the primary sources of nutrients and bioactive compounds for human consumption throughout the world. Processing of seafood is accompanied by the generation of a tremendous quantity of by-products and discards. These non-e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 42:e12990