Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Sievenpiper J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Canadian Journal of Diabetes November 2023 47(7) Supplement:S122-S122
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ho, H V T, Sievenpiper, J L, Zurbau, A, Mejia, S Blanco, Jovanovski, E, Au-Yeung, F, Jenkins, A L1, Vuksan, V
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Nov2016, Vol. 70 Issue 11, p1239-1245. 7p. 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph.
Autor:
Vernooij, RWM, Zeraatkar, D, Han, MA, El Dib, R, Zworth, M, Milio, K, Sit, D, Lee, Y, Gomaa, H, Valli, C, Swierz, MJ, Chang, YP, Hanna, SE, Brauer, PM, Sievenpiper, J, de Souza, R, Alonso-Coello, P, Bala, MM, Guyatt, GH, Johnston, BC
Publikováno v:
ANNALS OF INTERNAL MEDICINE
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Background: Studying dietary patterns may provide insights into the potential effects of red and processed meat on health outcomes. Purpose: To evaluate the effect of dietary patterns, including different amounts of red or processed meat, on all-caus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::5076a8e968649f8bdcce220eed30480a
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2262
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2262
Autor:
Chiu, S1, Sievenpiper, J L2, de Souza, R J3, Cozma, A I4, Mirrahimi, A4, Carleton, A J5, Ha, V4, Di Buono, M6, Jenkins, A L4, Leiter, L A7, Wolever, T M S7, Don-Wauchope, A C8, Beyene, J9, Kendall, C W C10, Jenkins, D J A7
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Apr2014, Vol. 68 Issue 4, p416-423. 8p. 1 Diagram, 3 Charts.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Feb2003, Vol. 57 Issue 2, p243. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.