Zobrazeno 1 - 10
of 273
pro vyhledávání: '"Siesto G"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02041 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b4ca57baf7b43d9955e109052bcc909
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02031 (2019)
Increase of the sugar content in grape must, and consequently, alcohol levels in wine are some of the principal problems affecting the winemaking industry. High alcohol content can compromise wine quality, creating sensory imbalances, as well as decr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/747ee9e51b044476b6e32de6bf47fa3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Capece, A., Siesto, G., Romaniello, R., Lagreca, V.M., Pietrafesa, R., Calabretti, A., Romano, P.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2013 54(2):485-492
Publikováno v:
In Placenta September 2011 32 Supplement 3:S224-S231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-5, 5p