Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Siekel, P."'
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 15, Iss 1, Pp 23-34 (2016)
Knowledge about diversity and taxonomic structure of the microbial population present in traditional fermented foods plays a key role in starter culture selection, safety improvement and quality enhancement of the end product. Aim of this study was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24230e2236384a9aba03bda00ae8570c
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 31, Iss 4, Pp 376-381 (2013)
Maize MON 810 (Zea mays L.) is the only transgenic cultivar grown in the European Union countries and food products with its content higher than 0.9% must be labelled. Processing such as high temperature (121°C), elevated pressure (0.1 MPa), and low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b091ae1f05804b5fac8c893ae1fca770
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 6, Iss 4, Pp 5-10 (2012)
Maize MON 810 (Zea mays L.) represents the majority of genetically modified food crops. It is the only transgenic cultivar grown in the EU (European Union) countries and food products with its content higher than 0.9 % must be labelled. This study wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efda6743b2a7443da4d57629c51c8899
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 29, Iss 4, Pp 337-345 (2011)
The effect of food processing on the DNA integrity was studied by means of PCR amplification of soybean, transgenic MON 810 and non-transgenic maize, bean, and pea. The degree of DNA degradation was checked by PCR and visualised by agarose gel electr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b9c3acb88e947ff8440b7d9b2f32032
Publikováno v:
Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 41, Iss Special Issue, Pp 203-206 (2005)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f80c172dc072449ba156e44a955b6003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.