Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Sieiro, María"'
Autor:
Guerra, Ángel1 angelguerra@iim.csic.es, Sieiro, María2, Roura, Álvaro1, Portela, Julio3, Río, José3
Publikováno v:
Helgoland Marine Research. Sep2013, Vol. 67 Issue 3, p545-554. 10p.
Autor:
Álvarez Sieiro, Patricia, Álvarez Sieiro, María Cruz, Redruello, Begoña, Ladero Losada, Víctor Manuel, Fernández García, María, Álvarez González, Miguel Ángel
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The invention relates to a bacterial strain, Lactobacillus casei IPLA12038 with deposit number CECT 8590, and its use for the degradation of gluten, gliadin or derivative peptides. The strain has been isolated from an acidic dough used to make bread.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7c1d35f84b5056b90395b51c1a54948a
http://hdl.handle.net/10261/135464
http://hdl.handle.net/10261/135464
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.