Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Sidorenko Yury"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 279, p 03005 (2021)
It is known that the cooling of food prevents the reproduction of microflora, thus contributing to the preservation of the beneficial properties of products. Despite this, the cooling process is still the least studied stage of cold processing, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3265b60f77454554a30ae1a0a31b9bf6
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 279, p 03004 (2021)
The main process that ensures the production of bread as a marketable product is the external thermal energy supply during baking. This process is accompanied by a complex physical phenomenon - moisture exchange between the dough-bread with the exter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11a0736679146b9ad974b5b40fc8c5d
Autor:
Melezhik, Peter, Razskazovskiy, Vadim, Reznichenko, Nikolay, Zuykov, Vladimir, Varavin, Аnton, Sidorenko, Yury, Yanovsky, Felix
Publikováno v:
Aviation; Vol 15 No 2 (2011); 38-43
The paper outlines the operation principles, technical characteristics and the field test results of the innovative Ka-band radar for airport surface monitoring. Advantages and disadvantages of operation in the Ka-band with respect to a shorter one,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2015, Vol. 1683 Issue 1, p020150-1-020150-4, 4p, 1 Black and White Photograph, 1 Graph
Publikováno v:
Key Engineering Materials; July 2017, Vol. 743 Issue: 1 p172-175, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smith, Rodney, Genzel, Yvonne, Schulze-Horsel, Josef, Möhler, Lars, Sidorenko, Yury, Reichl, Udo
Publikováno v:
Cell Technology for Cell Products; 2007, p503-508, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.