Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sibiya TE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Becker N; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America.; Department of Food and Nutrition Sciences, University of Eswatini, Luyengo, Kingdom of Eswatini., Poudel KC; Department of Health Promotion and Policy, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Cordeiro LS; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Sayer AG; Department of Psychological and Brain Sciences, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Sibiya TE; Department of Food and Nutrition Sciences, University of Eswatini, Luyengo, Kingdom of Eswatini., Sibeko LN; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2021 Aug 26; Vol. 16 (8), pp. e0256277. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 26 (Print Publication: 2021).
Autor:
Becker N; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America.; Department of Food and Nutrition Sciences, University of Eswatini, Luyengo, Kingdom of Eswatini., Cordeiro LS; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Poudel KC; Department of Health Promotion and Policy, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Sibiya TE; Department of Food and Nutrition Sciences, University of Eswatini, Luyengo, Kingdom of Eswatini., Sayer AG; Department of Psychological and Brain Sciences, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America., Sibeko LN; Department of Nutrition, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts, United States of America.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2020 Apr 28; Vol. 15 (4), pp. e0231952. Date of Electronic Publication: 2020 Apr 28 (Print Publication: 2020).
Autor:
Huss-Ashmore R; Department of Anthropology, University of Pennsylvania, Philadelphia 19104-6398., Goodman JL, Sibiya TE, Stein TP
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition [Eur J Clin Nutr] 1989 Nov; Vol. 43 (11), pp. 737-48.