Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Sialyllactoses"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 21, Iss , Pp 497-506 (2016)
Sialyllactoses (SLs) are acidic components of human milk oligosaccharides. To investigate their prebiotic effects in infants, their digestibility in the gastrointestinal tract and fermentability in the colon were analysed in vitro. When 2,3-SL (3'-SL
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54b7d65e2d7a43be9e7657f5a801e3fd
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 21, Iss, Pp 497-506 (2016)
Sialyllactoses (SLs) are acidic components of human milk oligosaccharides. To investigate their prebiotic effects in infants, their digestibility in the gastrointestinal tract and fermentability in the colon were analysed in vitro . When 2,3-SL (3'-S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.