Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Siahmezgi cheese"'
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 5, Pp 761-772 (2021)
Introduction: There is a growing body of evidence which long chain omega-3 fatty acids from seafood (Particularly EPA and DHA), are not only beneficial for general health and well-being, but also play a role in preventing of many important diseases.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45c03da50e7f4006854155496d5b5484
Autor:
Hojjatolah Zamani
Publikováno v:
Biological Journal of Microorganism, Vol 4, Iss 16, Pp 97-108 (2016)
Introduction: Probiotics are non- pathogen living microorganisms which express beneficial effects on host, when are administered in adequate amounts. Traditional dairy products are regarded as good sources of probiotics. Present study aims to isolate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f095d3912ff741d6b90036963284cc88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.