Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Si Nhat Nguyen"'
Autor:
Thi Chuyen Cao, Thanh Phuong Nguyen, Thi Thu Tra Tran, Van Viet Man Le, Nu Minh Nguyet Ton, Si Nhat Nguyen
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 16:840-848
Deoiled rice bran is source of dietary fiber derived from the oil extraction process of rice bran. This material has a low soluble dietary fiber content, which needs to be improved from the nutritional perspective. In this work, a cellulase preparati
Autor:
Thi Thu Trang Le, Nu Minh Nguyet Ton, Thi Thu Tra Tran, Van Viet Man Le, Si Nhat Nguyen, Man Dat Vien
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 56:4017-4025
Publikováno v:
Starch - Stärke. :2100251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience. 38:100782
Wheat bran was treated with a cellulase preparation and used in the production of high fiber pasta by the partial substitution of durum semolina. The nutritional, textural, and cooking quality of bran-incorporated pasta was measured. In addition, the