Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Shwaiki, Laila N."'
Autor:
Shwaiki, Laila N.
Food spoilage caused by the undesirable growth of microorganisms contributes to the crisis of food waste and food loss worldwide. Bacterial and fungal microorganisms can grow and spread in food, resulting in the spoilage of many food products intende
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::bbdcc841b624cfad22bb23e4de4c7118
https://hdl.handle.net/10468/11935
https://hdl.handle.net/10468/11935
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 15, p4242-4265, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food spoilage resulting from the presence of yeast is a common problem in the food industry. The development of natural food preservatives is a growing area of interest for the food industry. The application of antimicrobial peptides derived from pla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::e6ceedb1ac24a5f9afff3c91ac431a4a
https://hdl.handle.net/10468/9786
https://hdl.handle.net/10468/9786
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.