Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Shuto, Takahiro"'
Publikováno v:
In Journal of Dental Sciences March 2016 11(1):8-16
Publikováno v:
In Toxicology 2 January 2015 327:1-9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Makihira, Seicho, Mine, Yuichi, Nikawa, Hiroki, Shuto, Takahiro, Iwata, Satoshi, Hosokawa, Ryuji, Kamoi, Kohei, Okazaki, Shota, Yamaguchi, Yu
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro 2010 24(7):1905-1910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Makihira, Seicho1 seicho@hiroshima-u.ac.jp, Shuto, Takahiro1 shuto-tin@hiroshima-u.ac.jp, Nikawa, Hiroki1 hirocky@hiroshima-u.ac.jp, Okamoto, Keishi2 okamoto.ke@toyo-at.co.jp, Mine, Yuichi1 yuichimine@hiroshima-u.ac.jp, Takamoto, Yuko1 b065773@hiroshima-u.ac.jp, Ohara, Masaru3 mohara@hiroshima-u.ac.jp, Tsuji, Koichiro4 ktsuji@hiroshima-u.ac.jp
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Apr2010, Vol. 11 Issue 4, p1458-1470. 13p. 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We extracted fish oil from fish bone that had been mechanically separated by a freeze-grinding method from the backbone offal of yellow-fin tuna. The fish oil content was 16.17% in the spine of yellow-fin tuna, and 15.43% in the fish bone mechanicall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0f4f83a8273de219658b119c843859fe
http://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00028555
http://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00028555