Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Shulaybi, Faisal A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alqahtani NK; Date Palm Research Center of Excellence, King Faisal University, P.O. Box 400, Al-Ahsa 31982, Saudi Arabia.; Department of Food and Nutrition Sciences, College of Agricultural and Food Sciences, King Faisal University, Al-Ahsa 31982, Saudi Arabia., Alnemr TM; Department of Food and Nutrition Sciences, College of Agricultural and Food Sciences, King Faisal University, Al-Ahsa 31982, Saudi Arabia., Shulaybi FA; Date Palm Research Center Al-Ahsa, Ministry of Environment, Water and Agriculture, Al Mubarraz 36321, Saudi Arabia., Mohamed HA; Date Palm Research Center of Excellence, King Faisal University, P.O. Box 400, Al-Ahsa 31982, Saudi Arabia., Gouda M; Department of Chemistry, College of Science, King Faisal University, Al-Ahsa 31982, Saudi Arabia.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2022 Dec 25; Vol. 15 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 25.