Zobrazeno 1 - 10
of 604
pro vyhledávání: '"Shui H"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 5, Iss 3, Pp 1450-1455 (2013)
Fruit bodies of Cordyceps militaris are widely used as functional food in China, Southeast Asia and North America. Cordyceps carotenoids are the important active components in the fruit bodies. However, chemical composition and property of the cordyc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71c66667fb844988a062b53583308d66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery December 2015 44(12):1480-1485
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 5, Pp 101-107 (2024)
In order to establish a fatty acid fingerprint of the seed oil from Akebia trifoliata and explore the differential characteristic indicators of fatty acid composition in the seed oil from different regions, a total of 18 batches of Akebia trifoliata
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3b0820b183c42dc81f9436988e10af5
Publikováno v:
eXPRESS Polymer Letters, Vol 18, Iss 9, Pp 931-941 (2024)
Polydimethylsiloxane has the characteristics of low-temperature flexibility and excellent aging resistance. However, high molecule mobility and weak interactions between PDMS molecules result in poor mechanical strength and deficient gas barrier prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/188f25ae3b404b4bbee90a36e22695e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.