Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Shuchi Y"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 19, Pp 92-97 (2022)
The effect of passion fruit peel powder (1%、2%、3%、4%、5%) on gel properties of non-rinsed tilapia surimi was investigated. The whiteness, TPA, gel strength, water holding capacity (WHC), cooking loss rate, and water migration were analyzed. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b5751458f4d4bdfb7aec9c9b24b10de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsumaru T; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp.; Faculty of Science and Technology, Keio University, 3-14-1 Hiyoshi, Kohoku-ku, Yokohama, Kanagawa 223-8522, Japan. matsumaru@keio.chem.ac.jp., Ikeno R; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp., Shuchi Y; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp., Iwamatsu T; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp., Tadokoro T; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp., Yamasaki S; Department of Molecular Immunology Research Institute for Microbial Diseases, and Laboratory for Molecular Immunology, Osaka University, 3-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, Japan., Fujimoto Y; Faculty of Science and Technology, Keio University, 3-14-1 Hiyoshi, Kohoku-ku, Yokohama, Kanagawa 223-8522, Japan. matsumaru@keio.chem.ac.jp., Furukawa A; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp., Maenaka K; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokkaido University, Kita-12, Nishi-6, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-0812, Japan. maenaka@pharm.hokudai.ac.jp.
Publikováno v:
Chemical communications (Cambridge, England) [Chem Commun (Camb)] 2022 Feb 17; Vol. 58 (15), pp. 2580. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 17.