Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"Shrimp storage"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
This study aimed to optimize the ultrasonic-assisted extraction of the anti-Vibrio parahaemolyticus substances of Phellodendri Chinensis Cortex (ASPC), identify their active substances, and investigate their application in shrimp storage. The ultraso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/551a673e91d14b4f807651478546e643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Weekly News; 2/15/2024, p226-226, 1p
Autor:
Ma, Qian1 (AUTHOR) mse_maq@ujn.edu.cn, Chu, Shushu1 (AUTHOR), Li, Hang1 (AUTHOR), Guo, Jia1 (AUTHOR), Zhang, Qi1 (AUTHOR), Lin, Ziqiong1 (AUTHOR), Wang, Junpeng1 (AUTHOR), Che, Quande1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Materials Science. 2021, Vol. 56 Issue 13, p7906-7919. 14p. 2 Color Photographs, 2 Black and White Photographs, 6 Graphs.
Autor:
Liang, Zheng‐Rong1 (AUTHOR), Hsiao, Hsin‐I1 (AUTHOR) hi.hsiao@ntou.edu.tw, Jhang, Dong‐Jing1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Aug2020, Vol. 40 Issue 4, p1-11. 11p.
Autor:
César, Leiliane Teles1,2 (AUTHOR), Soares, Lenilton Santos1 (AUTHOR), Farias, Mirla Dayanny Pinto2 (AUTHOR), Teixeira Sá, Daniele Maria Alves2 (AUTHOR), Ayala Valencia, Germán1 (AUTHOR) g.ayala.valencia@ufsc.br, Monteiro, Alcilene Rodrigues1 (AUTHOR) alcilene.fritz@ufsc.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Journal of Polymers & the Environment; Oct2023, Vol. 31 Issue 10, p4258-4273, 16p
Autor:
Tiago Martins Costa Schneider, Luiz Alberto Oliveira Ribeiro, Danilo Pedro Streit Junior, Liris Kindlein, Guiomar Pedro Bergmann, Ana Amélia Nunes Fossati
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
The aim of this work was to evaluate the effect of the food additives, sodium chloride, sodium metabisulfite, sodium nitrite and citric acid on the anti-melanotic activity in shrimp (Xyphopenaeus kroyeri) kept under refrigeration for 13 days post-cap
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d61d57c723053b9e6d5ec734539143ca