Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Shrimp shell powder"'
Autor:
Mahyar Arabani, Janat Farkhondeh
Publikováno v:
Results in Engineering, Vol 23, Iss , Pp 102758- (2024)
Chitosan derived from shrimp shells (SSPCH) was used for the first time as a biological biopolymer to modify the properties of bitumen across high, medium, and low-temperature ranges. Therefore, physical tests (penetration, softening point, and ducti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8321bdfa852a4e27868ff391b10f2d38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 703-711 (2021)
As estimated having an increased incidence of about 50% until 2040, the diabetic condition could be augmented primarily from astaxanthin contained in carotenoids. This research examines and compares the influence of WSSP and AST complement on Homeost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab5fb45f9a0b4f83a311f1a145b45352
Autor:
Diah Ikasari, Ema Hastarini
Publikováno v:
Squalen, Vol 11, Iss 3, Pp 95-105 (2016)
Study aimed to investigate the utilization of shrimp shell powder in the production of lindur fruit-potato simulation chips, which was assessed using proximate composition, texture performance and sensory evaluation parameters. Three different ratios
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e67c3a6b6ce44d4a34e69654ef0683c
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 703-711 (2021)
As estimated having an increased incidence of about 50% until 2040, the diabetic condition could be augmented primarily from astaxanthin contained in carotenoids. This research examines and compares the influence of WSSP and AST complement on Homeost
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical and Biochemical Engineering Quarterly
Volume 27
Issue 3
Volume 27
Issue 3
With the use of a mixture of shrimp shell powder and wheat bran as carbon sources in the medium, statistical methods including Plackett-Burman design (PBD), steepest ascent method and Central composite design (CCD) were applied to optimize chitosanas