Zobrazeno 1 - 10
of 2 682
pro vyhledávání: '"Short path distillation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kantekin‐Erdogan, Meryem Nur1 (AUTHOR), Emektar, Kubra1 (AUTHOR), Vardin, Asli Yildirim2 (AUTHOR), Ozdikicierler, Onur3 (AUTHOR), Tekin, Aziz1 (AUTHOR) tekin@ankara.edu.tr
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Sep2023, Vol. 125 Issue 9, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Advances in Food & Nutrition Research; 2023, Vol. 105, p255-300, 46p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8 Figuras
Today, regulations and consumer awareness demand production technologies with minimum impact on the environment and maximum utilization of available resources. In the field of lipids, two well-known technologies for avoiding the use of
Today, regulations and consumer awareness demand production technologies with minimum impact on the environment and maximum utilization of available resources. In the field of lipids, two well-known technologies for avoiding the use of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fb53470e37b1371434b1c77febda13b5
http://hdl.handle.net/10261/305396
http://hdl.handle.net/10261/305396
Autor:
Grigaliūnaitė I; FeyeCon D&I B.V., Weesp, The Netherlands. Electronic address: inga.grigaliunaite@feyecon.com., Ruiz-Méndez MV; Instituto de la Grasa, CSIC, Seville, Spain.
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research [Adv Food Nutr Res] 2023; Vol. 105, pp. 255-300. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 08.
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology. Jan2015, Vol. 38 Issue 1, p173-180. 8p.
Autor:
Pudel, Frank1 pudel@ppm-magdeburg.de, Benecke, Patrick1, Vosmann, Klaus2, Matthäus, Bertrand2
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Mar2016, Vol. 118 Issue 3, p396-405. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.