Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Shokuiku (Food and Nutrition Education)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Horie S; Research Course, National Institute of Public Health., Ishikawa M; Department of Health Promotion, National Institute of Public Health., Morinaga Y; Department of Nursing Science, Okayama Prefectural University., Yokoyama T; Department of Health Promotion, National Institute of Public Health.
Publikováno v:
[Nihon koshu eisei zasshi] Japanese journal of public health [Nihon Koshu Eisei Zasshi] 2024 Apr 25; Vol. 71 (4), pp. 209-219. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 24.
Autor:
NAKAMURA, Hiroshi
Publikováno v:
山陽小野田市立山口東京理科大学紀要. 6:37-46
Publikováno v:
東都大学紀要 = Tohto University bulletin. 11(1):1-13
食育実践における組織間連携に関連する要因を明らかにすることを目的とした。「深谷市の地域に根ざした食育実践に関する調査」のデータを用いた。結果として、個人の食育実践の連
Autor:
ESAKI, Yurika
Publikováno v:
人間文化創成科学論叢. 21:145-154
紀要論文
Since the“ Shokuiku Basic Act (Basic Act on Food and Nutrition Education)” was adopted in 2005, Shokuiku, food and nutrition education, has been promoted in Japanese schools. Shokuiku is recommended to make full use of period fo
Since the“ Shokuiku Basic Act (Basic Act on Food and Nutrition Education)” was adopted in 2005, Shokuiku, food and nutrition education, has been promoted in Japanese schools. Shokuiku is recommended to make full use of period fo
Publikováno v:
Journal for the Integrated Study of Dietary Habits. 32:187-196
Autor:
Yuki, Tai
Publikováno v:
茨城キリスト教大学紀要 II.社会・自然科学 = Journal of Ibaraki Christian University II. Social and Natural Sciences. 56:173-180
Aim: The present study investigated the eating habits of children and used the findings as basic materials in the dietary education of children.Methods: We evaluated the contents of dinner eaten the day before a sports festival using the food educati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KODA, Tomoko, NISHIKAWA, Ayana, TOMITA, Yoshimi, OGINO, Hiroko, MARUYAMA, Satomi, KOGIRIMA, Miho
Publikováno v:
同志社女子大学生活科学 = DWCLA human life and science. 53:19-29
We compared evaluations of the flavors of dried bonito and niboshi extract soup stock for 5- 6 grade elementary school children(121 children)at two different schools. The two different schools were an elementary school that had implemented shokui