Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Shokryazdan P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jahromi, M.F., Liang, J.B., Ebrahimi, R., Soleimani, A.F., Rezaeizadeh, A., Abdullah, N., Shokryazdan, P.
Publikováno v:
In Animal 2017 11(5):755-761
Autor:
M.F. Jahromi, J.B. Liang, R. Ebrahimi, A.F. Soleimani, A. Rezaeizadeh, N. Abdullah, P. Shokryazdan
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 5, Pp 755-761 (2017)
To alleviate adverse effects of heavy metal toxicity, diverse range of removing methods have been suggested, that is usage of algae, agricultural by-products and microorganisms. Here, we investigated lead (Pb) biosorption efficacy by two lactic acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/728c7048ab334ddb8fc275efe75414a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Faseleh Jahromi, Juan Boo Liang, Norhani Abdullah, Yong Meng Goh, Rohollah Ebrahimi, Parisa Shokryazdan
Publikováno v:
BioResources, Vol 11, Iss 1, Pp 674-695 (2015)
The main objective of the present study was to extract and characterize oligosaccharides from palm kernel cake (OligoPKC) to be used as a prebiotic. Up to 16.81% of oligosaccharides were extracted from PKC using neutral detergent solution with two to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8e41de9c1e94af58a8b2d58d12a6d98
Autor:
Parisa Shokryazdan, Mohammad Faseleh Jahromi, Fatemeh Bashokouh, Zulkifli Idrus, Juan Boo Liang
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2017)
Abstract The microorganisms most commonly used as probiotics are lactic acid bacteria, especially those of the genus Lactobacillus. In the present study, two Lactobacillus strains, L. pentosus ITA23 and L. acidipiscis ITA44, previously isolated from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57ec5202a62e437d8c822c473fcd8318
Autor:
Parisa Shokryazdan, Mohammad Faseleh Jahromi, Juan Boo Liang, Kalavathy Ramasamy, Chin Chin Sieo, Yin Wan Ho
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 12, Iss 5, p e0175959 (2017)
The ban or severe restriction on the use of antibiotics in poultry feeds to promote growth has led to considerable interest to find alternative approaches. Probiotics have been considered as such alternatives. In the present study, the effects of a L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8822dd0fcd8841538b34e32247b1a8cb
Autor:
Mohammad Faseleh Jahromi, Parisa Shokryazdan, Zulkifli Idrus, Rohollah Ebrahimi, Juan Boo Liang
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 12, Iss 9, p e0184553 (2017)
Palm kernel cake (PKC) is the main byproduct from the palm oil industry in several tropical countries that contains considerable amounts of oligosaccharide. We earlier demonstrated beneficial prebiotic effects of oligosaccharides extract of PKC (Olig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bf799545e804aeb925ca1f3d55ee025