Zobrazeno 1 - 10
of 1 813
pro vyhledávání: '"Shokouhi M"'
Autor:
Arab N; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Alzahra University, Tehran, Iran., Fotouhi L; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Alzahra University, Tehran, Iran; Analytical and Bioanalytical Research Centre (ABRC), Alzahra University, Tehran, Iran. Electronic address: lfotouhi@alzahra.ac.ir., Shokouhi M; Department of Chemistry, University of Isfahan, Isfahan, 81746-73441, Iran., A Mehrgardi M; Department of Chemistry, University of Isfahan, Isfahan, 81746-73441, Iran., Salis A; Department of Chemical and Geological Sciences, University of Cagliari, CSGI & CNBS, Cittadella Universitaria, SS 554 Bivio Sestu, 09042, Monserrato, CA, Italy.
Publikováno v:
Analytica chimica acta [Anal Chim Acta] 2024 Jan 25; Vol. 1287, pp. 342087. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 01.
Autor:
Haghighian Roudsari A; Department of Community Nutrition, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, No. 7, Hafezi, Farahzadi Blvd., Shahrak Qods, PO Box: 19395-4741, Tehran, 1981619573, Iran. ahaghighian@yahoo.com., Vedadhir A; Department of Anthropology, Faculty of Social Sciences, University of Tehran, Tehran, Iran.; Population Health Sciences, University of Bristol, Canynge Hall, Bristol, UK., Pourmoradian S; Nutrition Research center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Rahimi-Ardabili H; Centre for Primary Health Care and Equity, University of New South Wales, Sydney, NSW, Australia.; Nutrition Research Australia, Sydney, NSW, Australia., Shokouhi M; Department of Community Nutrition, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, No. 7, Hafezi, Farahzadi Blvd., Shahrak Qods, PO Box: 19395-4741, Tehran, 1981619573, Iran., Milani-Bonab A; Department of Food and Nutrition Policy and Planning, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
Publikováno v:
BMC nutrition [BMC Nutr] 2023 Nov 27; Vol. 9 (1), pp. 137. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 27.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Public Health 2009 123(5):384-389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.