Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Shittu T. A."'
Autor:
Adeleke, D. M.1,2 (AUTHOR) doyinsolaadeleke@gmail.com, Shittu, T. A.1 (AUTHOR), Abass, A. B.3 (AUTHOR), Awoyale, W.4 (AUTHOR), Awonorin, S. O.1 (AUTHOR), Eromosele, C. O.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2023, Vol. 41 Issue 1/2, p12-25, 14p
Publikováno v:
Bulletin of Animal Health and Production in Africa; Vol 64, No 3 (2016); 345-354
Due to the dearth of information on the response of poultry managed in alternative production systems to seasonal fluctuations, a total of 240 day old chicks from Arbor acre and Marshall strains were used for both dry and wet seasons trials. Birds we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:462-467
Abstract—Artificial neural network (ANN) based model of transient simultaneous heat and mass transfer was used for the prediction of some thermo-physical during reconstitution of gari into thick paste. Temperature changes in the paste and moist
Autor:
Shittu, T. A., Ajav, E.A.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 33, No 2 (2015); 32–38
The focus of this paper is on the design and construction of an amala making machine with the incorporation of metering and timing mechanism. Different mass of yam flour was poured into boiling water while stirring at 40 rpm and the time at which the
Publikováno v:
Quality Assurance & Safety of Crops & Foods; 2020, Vol. 12 Issue 1, p18-27, 10p
Optimization of Drying Conditions and Effect of Storage on Some Quality Attributes of Tomato Powder.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 1, p76-89, 14p