Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Shitakubo, Renata"'
Autor:
Shitakubo, Renata
A banana é considerada um bom modelo de estudo para a transformação amido-sacarose, já que acumula um teor alto de amido durante o desenvolvimento, que é degradado durante o amadurecimento. Já foram detectadas em polpa de banana atividade e pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Amorim Saraiva, Lorenzo, Polegato Castelan, Florence, Shitakubo, Renata, Mariko Aymoto Hassimotto, Neuza, Purgatto, Eduardo, Chille, Marc, Rosana Cordenunsi, Beatriz
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 6/12/2013, Vol. 61 Issue 23, p5582-5589, 8p