Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"Shirouchi Bungo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 11, Iss 1, p 52 (2012)
Abstract Background Serum β-cryptoxanthin levels are lower in overweight subjects than in normal subjects. Abnormalities of adipocytokine profiles in obesity subjects have been reported. There are several reports that serum β-cryptoxanthin levels i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaf7530d6a7f4a789455e475081cb93e
Autor:
Shirouchi Bungo, Higa Kouki, Ujino Yoko, Inoue Nao, Nagao Koji, Wang Yu-Ming, Yanagita Teruyoshi
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 7, Iss 1, p 8 (2008)
Abstract Background Lipodystrophies are rare acquired and genetic disorders characterized by the complete or partial absence of body fat with a line of metabolic disorders. Previous studies demonstrated that dietary conjugated linoleic acid (CLA) ind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1b7cc26c84949c6a0b4b8ecc98aa3b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Omagari, Katsuhisa, Ishida, Juna, Murata, Konomi, Araki, Ryoko, Yogo, Mizuki, Shirouchi, Bungo, Suruga, Kazuhito, Sera, Nobuko, Koba, Kazunori, Ichimura-Shimizu, Mayuko, Tsuneyama, Koichi
Publikováno v:
Livers; Jun2024, Vol. 4 Issue 2, p193-208, 16p
Publikováno v:
Metabolites (2218-1989); Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p321, 14p
Autor:
Kanasaki, Akane, Jiang, Zhe, Mizokami, Takuya, Shirouchi, Bungo, Iida, Tetsuo, Nagata, Yasuo, Sato, Masao
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2019 60
Autor:
Gotoh, Eiji, Suetsugu, Noriyuki, Yamori, Wataru, Ishishita, Kazuhiro, Kiyabu, Ryota, Fukuda, Masako, Higa, Takeshi, Shirouchi, Bungo, Wada, Masamitsu
Publikováno v:
Plant Physiology, 2018 Nov 01. 178(3), 1358-1369.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26568645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
長崎県立大学看護栄養学部紀要. 20:105-113
味覚は五感の中でも、味の認識、つまり劇毒物の侵入を排除するために必須の機構である。また、自身 の嗜好に応じて、美味しいものを効率的に摂取するためにも重要な感覚機構である