Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Shiraishi, Mikio"'
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 20 October 2018 240:232-238
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 3 January 2018 227:272-277
Autor:
Mitani, Nobuhito, Yamada, Masahiko, Sato, Akihiko, Kono, Atsushi, Ban, Yusuke, Ueno, Toshihito, Shiraishi, Mikio
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 22 September 2015 193:374-380
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 22 September 2015 193:77-83
Autor:
Mitani, Nobuhito, Kono, Atsushi, Yamada, Masahiko, Sato, Akihiko, Kobayashi, Shozo, Ban, Yusuke, Ueno, Toshihito, Shiraishi, Mikio, Kanzaki, Shinya, Tsujimoto, Tomoyuki, Yonemori, Keizo
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 7 May 2014 170:219-223
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 April 2012 137:107-113
Autor:
Azuma, Akifumi, Kobayashi, Shozo, Goto-Yamamoto, Nami, Shiraishi, Mikio, Mitani, Nobuhito, Yakushiji, Hiroshi, Koshita, Yoshiko
Publikováno v:
In Plant Science April 2009 176(4):470-478
Autor:
Asakuma, Hideaki1 (AUTHOR), Shiraishi, Mikio1 (AUTHOR) mikioshi@farc.pref.fukuoka.jp
Publikováno v:
Euphytica. Mar2018, Vol. 214 Issue 3, p1-9. 9p. 1 Diagram, 6 Charts, 1 Graph.
Autor:
Shiraishi, Mikio, Asakuma, Hideaki
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 34, Iss 1 (2020)
To promote persimmon breeding project, we analyzed the sugar composition (a ratio of sucrose to hexose sugars, SH ratio) and flesh juiciness of 43 persimmon cultivars (Diospyros kaki Thunb.) consisting of 24 pollination-constant non-astringent (PCNA)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.