Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Shingisov, Azret"'
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2023, Vol. 126 Issue 11, p51-58, 8p
Autor:
Shingisov, Azret, Alibekov, Ravshanbek, Yerkebayeva, Saparkul, Mailybayeva, Elvira, Tastemirova, Ukilim
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 3 No. 11 (123) (2023): Technology and Equipment of Food Production; 24-32
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 11 (123) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 24-32
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 11 (123) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 24-32
As the drying zone deepens, outer surface layer of the product does not have time to be moistened, due to a small amount of moisture coming from the inside. It becomes dry, its temperature rises. The intensity of moisture transfer from the inner laye
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shingisov, Azret, Alibekov, Ravshanbek, Evlash, Victoriia, Yerkebayeva, Saparkul, Mailybayeva, Elvira, Tastemirova, Ukilim
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2023, Vol. 121 Issue 11, p6-14, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheleuova, Zhazira S., Uzakov, Yassin M., Shingisov, Azret U., Alibekov, Ravshanbek S., Khamitova, Barna M.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.