Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Shimonomura, Naoya"'
Autor:
Yuno-Ohta, Naoko, Shimonomura, Naoya, Hoshi, Yuuka, Leocmach, Mathieu, Hori, Koichi, Ohta, Hiroyuki
We investigated mixed-protein gels made from sodium caseinate and ovalbumin at different ratios with use of the acidification agent glucono-$\delta$-lactone. Dynamic viscoelastic measurements revealed that increasing the ovalbumin content decreased t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2011.10131
Autor:
Yuno-Ohta, Naoko *, Shimonomura, Naoya, Hoshi, Yuuka, Leocmach, Mathieu, Hori, Koichi, Ohta, Hiroyuki
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces February 2021 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.