Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Shim, Jay J."'
Autor:
Ateshian, Gerard A., Shim, Jay J.
This study uses continuum thermodynamics of pure thermoelastic fluids to examine their phase transformation. To examine phase transformation kinetics, a special emphasis is placed on the jump condition for the axiom of entropy inequality, thereby rec
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.14158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A hybrid biphasic mixture formulation for modeling dynamics in porous deformable biological tissues.
Autor:
Shim, Jay J.1 (AUTHOR), Ateshian, Gerard A.1 (AUTHOR) ateshian@columbia.edu
Publikováno v:
Archive of Applied Mechanics. Feb2022, Vol. 92 Issue 2, p491-511. 21p.
Autor:
Albro, Michael B., Nims, Robert J., Durney, Krista M., Cigan, Alexander D., Shim, Jay J., Vunjak-Novakovic, Gordana, Hung, Clark T., Ateshian, Gerard A.
Publikováno v:
In Biomaterials January 2016 77:173-185
Autor:
Albro, Michael B. ⁎, Nims, Robert J., Cigan, Alexander D., Yeroushalmi, Kevin J., Shim, Jay J., Hung, Clark T., Ateshian, Gerard A.
Publikováno v:
In Journal of Biomechanics 31 May 2013 46(8):1433-1439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.