Zobrazeno 1 - 10
of 1 404
pro vyhledávání: '"Shibamoto, T."'
Autor:
Yasin, M., Asghar, A., Anjum, F.M., Butt, M.S., Khan, M.I., Arshad, M.S., Shahid, M., El-Ghorab, A.H., Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2012 131(3):768-773
Publikováno v:
Food Science & Nutrition Research. 4
Glyoxal, methylglyoxal, and diacetyl formed in the headspace of heated oil samples were analyzed as corresponding quinoxaline derivatives. Formation of these compounds increased in the gutter oil as the number of heating repetitions increased. In par
Autor:
Benedet, J.A., Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 107(1):165-168
Autor:
Fujioka, K., Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(1):217-221
Autor:
Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 2006 41(1):12-25
Autor:
Osada, Y., Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 98(3):522-528
Autor:
Sadakane, K., Ichinose, T., Takano, H., Abe, M., Sera, N., Yanagisawa, R., Ochi, H., Fujioka, K., Lee, K.-G., Shibamoto, T.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2006 44(8):1372-1376
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2006 44(2):236-241
Autor:
Ichinose, T., Nobuyuki, S., Takano, H., Abe, M., Sadakane, K., Yanagisawa, R., Ochi, H., Fujioka, K., Lee, K.-G., Shibamoto, T. *
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2004 42(11):1795-1803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.