Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Shi, Wenpeng"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 19, Pp 272-286 (2024)
Food bioactive compounds, such as polyphenols, carotenoids, functional proteins and unsaturated fatty acids, have been used as important ingredients of functional foods due to their diverse biological activities. However, the low aqueous solubility,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6335bfaf458241449b99f000a80413ee
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 15 December 2024 1008
Autor:
Wang, Hui1 (AUTHOR) huiwang_@nwafu.edu.cn, Shi, Wenpeng1 (AUTHOR), Zha, Qing1 (AUTHOR), Ling, Gang1 (AUTHOR), Wang, Wene1 (AUTHOR) wangwene@nwsuaf.edu.cn, Hu, Xiaotao1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Apr2023, Vol. 13 Issue 4, p1034. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ceramics International May 2014 40(4):5659-5663
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.