Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Shi, Mingkun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transportation in Developing Economies; April 2022, Vol. 8 Issue: 1
Autor:
Gong J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang Q; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Hu R; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Yang X; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Fang C; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Yao L; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Lv J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Wang L; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Shi M; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang W; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Ma S; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Xiang H; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang H; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.; State Key Laboratory of Animal Nutrition, Institute of Animal Sciences, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, China., Hou DX; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.; Department of Food Science and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, Korimoto, Kagoshima, Japan., Yin Y; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., He J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Peng L; Children's Healthcare Institute, The Affiliated Children's Hospital of Xiangya School of Medicine, Central South University (Hunan Children's Hospital), Changsha, China., Wu S; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.
Publikováno v:
Gut microbes [Gut Microbes] 2024 Jan-Dec; Vol. 16 (1), pp. 2340487. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 16.