Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Shi, Cuixia"'
Publikováno v:
Julius-Kühn-Archiv, Vol 463, Iss 1, Pp 400-406 (2018)
This paper describes research results and progress of rapid detection of the degree of freshness of paddy. We studied the changes of degree of freshness, fat acidity value and taste evaluated value of paddy under different storage conditions in the l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b211bd7e698474bab203923a945d1af
Autor:
Feng, Yi1 (AUTHOR), Shi, Cuixia1 (AUTHOR), Zhang, Chengyan1 (AUTHOR), Yin, Chenghong1 (AUTHOR) yinchh@ccmu.edu.cn, Zhou, Li1 (AUTHOR) zhouliyz@ccmu.edu.cn
Publikováno v:
BMC Pregnancy & Childbirth. 10/23/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biosystems Engineering November 2017 163:159-166
Publikováno v:
In Biosystems Engineering December 2015 140:91-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.