Zobrazeno 1 - 10
of 1 370
pro vyhledávání: '"Shewry P"'
Autor:
Petros P. Sigalas, Peter R. Shewry, Andrew Riche, Luzie Wingen, Cong Feng, Ajay Siluveru, Noam Chayut, Amanda Burridge, Cristobal Uauy, March Castle, Saroj Parmar, Charlie Philp, David Steele, Simon Orford, Michelle Leverington-Waite, Shifeng Cheng, Simon Griffiths, Malcolm J. Hawkesford
Publikováno v:
Communications Biology, Vol 7, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Wheat is an important source of minerals for human nutrition and increasing grain mineral content can contribute to reducing mineral deficiencies. Here, we identify QTLs for mineral micronutrients in grain of wheat by determining the content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2b4418b8b3474d8f39380e3b00f23a
Autor:
Victoria Norton, Carol Wagstaff, Julia Rodriguez Garcia, Alison Lovegrove, Peter Shewry, Mark Charlton, Nicola Gillett, Marcus John Tindall, Stella Lignou
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition, Vol 8, Iss 9, Pp 104430- (2024)
Background: Sufficient dietary fiber consumption is associated with well-established health benefits, yet such intake is currently suboptimal globally. Thus, there is interest in developing strategies to improve dietary fiber intake. One such approac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddeb8dc351ff48af86f1063ea9bd17cf
Autor:
Sandeep Sharma, Tarun Kumar, M. John Foulkes, Simon Orford, Anju Mahendru Singh, Luzie U. Wingen, Venkatesh Karnam, Lekshmy S. Nair, Pranab Kumar Mandal, Simon Griffiths, Malcolm J. Hawkesford, Peter R. Shewry, Alison R. Bentley, Renu Pandey
Publikováno v:
CABI Agriculture and Bioscience, Vol 4, Iss 1, Pp 1-20 (2023)
Abstract Background In wheat, nitrogen (N) remobilization from vegetative tissues to developing grains largely depends on genetic and environmental factors. The evaluation of genetic potential of crops under limited resource inputs such as limited N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a4ec08c7ef642b0b4c57685adf170f4
Autor:
Mills Clare, Gooding Mike J, Welham Sue, Feeney Kevin, Toscano-Underwood Claudia, Huttly Alison K, Poole Rebecca L, Wan Yongfang, Edwards Keith J, Shewry Peter R, Mitchell Rowan AC
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 9, Iss 1, p 121 (2008)
Abstract Background Hexaploid wheat is one of the most important cereal crops for human nutrition. Molecular understanding of the biology of the developing grain will assist the improvement of yield and quality traits for different environments. High
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af42fe846cc74dce9a0784b8604a084c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.