Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Sherikar, A. T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Studies on characterisation of thermostable antigens of adrenals and muscle tissues of meat animals.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1990, Vol. 51 Issue 4, p545-553, 9p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1988, Vol. 44 Issue 1, p63-73, 11p
Publikováno v:
Meat Science; 2001, Vol. 58 Issue: 3 p253-258, 6p
Autor:
Latha, C., Sherikar, A. T.
Publikováno v:
Indian Veterinary Journal; Sep2009, Vol. 86 Issue 9, p92-94, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pesticides. Jan1984, Vol. 18 Issue 1, p21. 0p.
Publikováno v:
Meat Science; 1994, Vol. 38 Issue: 2 p307-307, 1p
Autor:
Nadeem Ahmed S; Department of Microbiology, All India Institute of Hygiene & Public Health, Calcutta 700 073, India., Chattopadhyay UK, Sherikar AT, Waskar VS, Paturkar AM, Latha C, Munde KD, Pathare NS
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2003 Mar; Vol. 63 (3), pp. 339-44.