Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Sheng Zhili"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2025 159
Autor:
Xiang, Chunhong, Teng, Hui, Sheng, Zhili, Zhao, Chao, Deng, Jingteng, Zhao, Chengang, He, Bo, Chen, Lei, Ai, Chao
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 January 2025 347
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2022 14
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part A
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 February 2022 278
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2021 86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 9, p2490-2512, 23p
Autor:
Liu Sainan, Chang Ya’Nan, Sheng Zhili, Yang Yuchun, Zhao Yang, Dai Weichang, Liu Junmei, Sui Kiat Chang, Li Xue
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 10, Pp 5689-5697 (2021)
To investigate the effect and mechanism of pinolenic acid (PNA) on H2O2‐induced oxidative stress injury in HepG2 cells. Methods: PNA was used to regulate oxidative stress injury of HepG2 cells induced by H2O2. Quantification of cell survival rate,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.